Brugte Adria campingvogne


Adria campingvogne

Adria er et af de mest populære mærker inden for campingvogne, og er det næstmest solgte mærke i Danmark. En af Adrias kernekompetencer er prisen, som er presset helt i bund. Det er ikke usædvanligt, at man både finder gasbageovn, ultraheat, mover og andet tilbehør, som er monteret fra produktionen.   


Den røde tråd i Adria


Adria har de seneste år haft et større fokus på det visuelle, hvor interiøret har fået en grafisk overhaling i mange af campingvognene. Det er heller ikke uden grund, at Adria begynder at matche de mere eksklusive campingvognsmærker, som Hymer og Knaus, på det visuelle plan. Adria er gode til at have en rød tråd i designet og bruge afdæmpede farver, så campingvognen fremstår moderne i mange år. Mountain View
Adria campingvogne

Funktionalitet

Funktionalitet og holdbarhed i Adria campingvogne er god til prisen, men man skal huske på, at materialet ikke er af samme høje kvalitet, som ved de mere eksklusive mærker, som Knaus og Hymer. Det man betaler for ved Adria er en flot billig campingvogn med masser af udstyr, men ikke at kvaliteten er helt lige så høj. Derved ikke sagt, at kvaliteten er dårlig på Adria campingvogne. Kvaliteten er gennemsnitlig, men nogle ting skal repareres hyppigere. Nogle af de områder, hvor Adria ikke har samme høje kvalitet er typisk ved isoleringen, skabslågerne, bordplader, hyndebetrækket osv.. Det hele afhænger naturligvis af, hvilken serie der er tale om fra Adria, da de også har mere eksklusive serier.  


Mountain View

Vores udvalg af Adria campingvogne


Vi får løbende nye brugte Adria campingvogne på lager, hvor vi filmer hver campingvogn ind- og udvendigt, så du kan se indretningen, tilbehøret og standen. Vi ligger en stor ære i at fremstå troværdige, og vi viser derfor både buler og skrammer, hvis den pågældende campingvogn skulle have det. Vi mener, dette giver dig de bedste forudsætninger, for at træffe den rigtige beslutning.
Vores priser bliver altid prissat ud fra at være blandt markedets billigste, så du er sikret en god handel. Det vil vi gerne stå ved, og vi fortæller ofte vores kunder, at de kan prøve at sammenligne vores priser med konkurrenters.

Damsgaards CaravanCenter  |  Funder Bakke 53  |  8600 Silkeborg  |  86 82 58 26  |  info@damsgaardscaravancenter.dk
æ