Brugte campingvogne


Brugte campingvogne
Vi har solgt brugte campingvogne i flere årtier, og vi udvikler os løbende på området, så du altid får den bedste service. Vi vil som alle andre campingvognsforhandlere gerne fortælle, at vores brugte campingvogne er af høj kvalitet, og at priserne er blandt landets bedste. Vi kan derimod bevise, at campingvognen er i god stand igennem vores videoer, og at priserne er i bund, hvis du sammenligner med andre forhandlere. 

Vores tre kerneværdier:

- Pris
- Troværdighed
- VærdiMountain View

Pris - Streng prispolitik på brugte campingvogne

Vi har en meget streng prispolitik, og prissætter generelt vores brugte campingvogne under markedsprisen. Det vil sige, at vi kigger på hvad tilsvarende campingvogne koster, og fastsætter derefter prisen, som ofte er blandt landets laveste. Du er derfor altid sikret en skarp pris, og undgår således at gøre en "dårlig" handel.


Mountain View

Troværdighed - Vi viser både det gode og det dårlige

Vi ligger stor vægt på at fremhæve de gode, såvel som dårlige ting ved hver en campingvogn. Vi viser derfor gerne buler, ridser eller andre småskavanker, som den brugte campingvogn skulle have. Dette gør vi f.eks. igennem alle vores film, hvor vi konsekvent filmer hele vejen rundt om campingvognen for at udpege skrammer og buler. Vi mener, at dette giver dig de bedste forudsætninger for at træffe et godt valg, uden bekymringer for ukendte skader.


Mountain View

Værdi - Vi kontrollerer hver campingvogn

Vi kontrollerer altid vores campingvogne nøje inden vi får dem på lager, så vi er sikre på, at det er en velholdt campingvogn. Vi kigger blandt andet campingvognen igennem for fugt, røg, skader, ridser, buler og andre misvedligeholdelser, for at være helt sikker på at campingvognen lever op til vores standarder. 

Vi har forhandlet brugte campingvogne i mange årtier, og ved derfor helt nøjagtigt, hvad der er vigtigt at kigge på, og hvornår alarmklokkerne skal ringe.   


Mountain View

2 års reklamationsret

Der er 2 års reklamationsret på alle brugte campingvogne, som vi ejer selv. Mere specifikt er det et halvt års garanti og halvandet års reklamationsret, som stemmer overens med købeloven. 

Der er hverken garanti eller reklamationsret på campingvogne, som sælges for kunder. Her kontrollerer vi campingvognen grundigt inden du overtager den, så du er sikret, at du får en 100% funktionel campingvogn. 

Vores generelle holdning til ovenstående er, at vi gerne vil gå den ekstra kilometer for, at du bliver tilfreds. Skulle der uheldigvis opstå problemer med din campingvogn, finder vi altid en løsning, som begge parter er tilfredse med.  
Damsgaards CaravanCenter  |  Funder Bakke 53  |  8600 Silkeborg  |  86 82 58 26  |  info@damsgaardscaravancenter.dk
æ