Brugte Hobby campingvogne


Hobby campingvogne

Hobby blev grundlagt i 1967, efter at Harald Striewski havde håndlavet en opsigtsvækkende campingvogn i garagen. Siden hen er det gået stærkt, og Hobby har i de seneste år været det mest solgte campingvognsmærke i Danmark, samt i resten af Europa. Der produceres over 20.000 campingvogne om året.


Se vores udvalg af brugte Hobby campingvogne her


Det unikke ved Hobby er deres lave priser kombineret med et gennemført design, hvor der ikke er sparet på små detaljer. Man kan ikke undgå at få en lille "wow" følelse, når man ser en nyere Hobby campingvogn med deres smarte belysning. Denne eksklusive fornemmelse kan ofte til forveksling minde om de dyre campingvognsmærker, som Hymer og Knaus. Mountain View
Brugte Hobby campingvogne - Se vores udvalgKvalitet, funktionalitet og tilbehør

Hobby er en af de campingvogne, hvor man får allermest tilbehør for pengene. Det er bestemt ikke unormalt, at man både finder ultraheat, gulvvarme, gasbageovn og lignende monteret på Hobby campingvogne. 


Kvalitet og pris hænger ofte sammen, og det gør de også på Hobby campingvogne. Hobby campingvogne er lavet i en udmærket kvalitet, men kan ikke måle sig med Knaus og Hymer, som er i en lidt højere kvalitet, men ligeledes er dyrre. Et af de områder, hvor man godt kan mærke, at kvaliteten ikke er på højde med de mere eksklusive mærker, er ofte ved skabslåger, hængsler og isoleringen, hvor Hymer bruger massivt træ i skabslåger og bordplader, samt en kraftig termisk isolering på 30 mm.Mountain View

Vores udvalg af brugte Hobby campingvogne

Vi får løbende nye brugte Hobby campingvogne på lager, og vi prissætter vores campingvogne ud fra at være blandt landets billigste. Dernæst ligger vi stor vægt på, at standen er god og om der er noget af værdiforringende karakter såsom tegn på tidligere misvedligeholdelse, som skader selve værdien af campingvognen. Vi filmer grundigt alle vores Hobby campingvogne ind- og udvendigt, så du kan få det mest oprigtige billede af standen på vores brugte campingvogne.

Damsgaards CaravanCenter  |  Funder Bakke 53  |  8600 Silkeborg  |  86 82 58 26  |  info@damsgaardscaravancenter.dk
æ