Hymer Eriba campingvogne


2015 modeller

Hymer Eriba Touring

Eriba Touring er en campingvogn for sig selv med sit unikke retrodesign. Campingvognen har en god aerodynamik, da den er lille og spids i fronten, som gør at vinden preller bedre af. Denne retroform er meget velegnet til længere ture og er den perfekte campingvogn, hvis man skal syd på. Hymer Eriba Touring modellerne er monteret med et stort hæve/sænke tag i glasfiber, som giver en god ståhøjde og enestående ventilation i varmt vejr.


Den karakteristiske størrelse medfører også en lav egenvægt, som gør den mere kørevenlig på motorvejen, selv i en lille bil. Den anden fordel er, at campingvognen er mere brændstofbesparende. Touring modellerne er godt indrettet, og i den mindste model Hymer Eriba Familia 310 er der tre sovepladser, spisebord m. 2 siddepladser, stort skab og et køkken. I den største model Hymer Eriba Troll 550 er der toilet, garderobeskab, køkken, op til 4 sovepladser og spisebord m. 3 siddepladser.


Hymer Eriba Feeling

Eriba Feeling er en moderne mindre campingvogn, som er velegnet til længere ture. Campingvognen er monteret med et stort glasfibertag ligesom Hymer Touring modellerne. Hymer Eriba Feeling fås helt ned i 230, som er udstyret med to enkeltsenge, køkken og skab. Den største model er 470, og er monteret med spisebord, køkken, enkeltsenge, toilet og skab.

Hymer Eriba Exciting


Eriba Exciting er en diskret moderne campingvogn, som henvender sig både til yngre og ældre campister. Campingvognen fås både med køjer, enkelt- og dobbeltsenge, så den kan tilpasses dine behov bedst muligt. Hymer Eriba Excitings største model er fabriksmonteret med dobbeltsenge, stort toilet m. bruseniche i enden, stort spisebord, rummelige hylder, og stort køkken i fronten.Hymer Eriba Nova Light

Nova Light er skabt ud fra den forudsætning at give campisterne en mindre familiecampingvogn med god komfort og udstyr af høj kvalitet. Hymer Eriba Nova Light har en lav vægt og henvender sig især til campister, som gerne vil på campingferie syd for grænsen eller som har en mindre bil. Den største model i serien har enkeltsenge, toilet, køkken, skab og spisebord.

Hymer Eriba Nova / Nova LuxusLine

Hymer Eriba Nova er en klassik model i Eribas sortiment og blev produceret helt tilbage til 1966. Nova modellerne henvender sig til den krævende campist og er spækket med lækre detaljer. Når man træder ind i campingvognen, minder det mere om den overdådighed, som især Luxus Line serien er spækket med

Hymer Eriba Nova S

Nova S er flagskibsserien og henvender sig til feinschmeckergenet, da kun det bedste er godt nok. Hymer Nova S går helt ned i detaljerne, hvor alt er blevet kræset om. Ens tanker falder nærmere på en yacht end en campingvogn. Det mørke træ kombineret med den flotte hvide højglansfarve samt spotlamperne, giver en eksklusiv fornemmelse. Derudover er der små detaljer som bl.a. lys under bordpladen, aluminiumshåndtag, designformet vask, mørk granit bordplade og Hymer Eribas multifunktionelle bord.

Historien bag Hymer Eriba


Det hele startede tilbage i 1923, hvor Alfons Hymer grundlagde produktionsanlægget og fremstillede de første landbrugskøretøjer. I 1957 byggede Erich Bachem (ERIBA) og Erwin Hymer deres første campingvogn, som fik navnet "Ur Troll". "Ur troll" har sidenhen vundet adskillige priser og awards for sit karakteristiske design, og bliver stadig produceret under navnet Touring.  

I 1966 bliver den populære kvalitetsbevidste serie Hymer Nova produceret, som i 2014 tæller hele 18 modeller i sortimentet. 

Den revolutionerende campingvognskonstruktion "Paul" bliver opfundet i 1978 og er så kraftig, at en autocamper kan stå oven på Hymers campingvogn. 

I 1980 fusionerer Hymer og Eriba til Hymer-Eriba GmbH, og bliver et samlet selskab. Derefter går det stærkt for Hymer Eriba, som sætter nye standarder for opbygningen i 1998. Hymer Eriba gør det muligt at lave bløde kanter i fronten og på taget uden at mistekonstruktionens styrke.

I årtusindskiftet vinder Hymer Eriba mere og mere popularitet, og Eriba Nova bliver i 2004 kåret som en af de mest moderne campingvogne på markedet.  


Trailerkort beregning
Damsgaards CaravanCenter  |  Funder Bakke 53  |  8600 Silkeborg  |  86 82 58 26  |  info@damsgaardscaravancenter.dk
æ