Isabella fortelte


2017 modeller 
Lån

Ring og få en skarp pris på: Tlf. 86 82 58 26


Nu kan du låne rentefrit til dit nye Isabella fortelt, lånet skal bare være tilbagebetalt inden 23 måneder.


Tryk på billedet og ansøg, det tager kun 5 minutter.


Standard Isabella tilbehør: Gardinsæt, verandastang, skørt, hjulafdækning, FixOn beslag, telttaske, stang- og pløkpose m. pløkoptrækker.

Isabella


Mountain View

Penta Thirty - 2017

Isabella Penta fortelt
Priser fra 19.411,-

Penta Thirty har alt, hvad du måtte ønske i et standtelt – en dybde på 3,50 m uden generende midterstang og en form, så hele pladsen udnyttes. Materialet er Isacryl, en kraftig acryl, der tillader forteltet at ånde. Myggenetvinduer i begge gavle, og de mange åbningsmuligheder, giver et optimalt indeklima. Et sandfarvet tag giver et blødt og varmt lys i forteltet, og kombinationen af lysbånd i taget og store vinduespartier med klar folie, gør Penta Thirty til et lyst og venligt fortelt at opholde sig i.
Den stærke stangkonstruktion og den femkantede facon betyder stabilitet til en lang sæson på campingpladsen. Du kan vælge mellem det stærke Zinox-stålstel eller det ekstra stærke Zinox MegaFrame for ekstra stabilitet. MegaFrame kombineret med ekstra vintersikring gør, at du kan bruge dit Penta Thirty hele året.Mountain View

Prisma - 2017

Isabella Prisma
Priser fra 27.269,-

Prisma er Isabellas nyeste skud fra stammen til fastligger campister. Med 4 meter i dybden, er Prisma det hidtil største fortelt i Isabellas sortiment siden 70'erne. Prismas fleksibilitet, den store slidstyrke og det kraftige stel gør Prisma til det ultimative fastliggertelt. Fronten kan flyttes frem og tilbage. Dermed skabes et opholdsrum med en overdækket terrasse. 
De store vinduespartier sikrer, at Prisma er et lyst og indbydende fortelt, der inviterer til mange gode timer. For at sikre størst mulig stabilitet leveres Prisma udelukkende med MegaFrame stel. Ønsker du at bruge Prisma som helårstelt kan ekstra stænger tilkøbes for at sikre ekstra god stabilitet i ydersæsonernMountain View

Commodore Seed - 2017

Isabella commodore og commodore concept
Priser fra 15.564,- 

Commodore Seed er familieteltet, der både er rummeligt, lyst og luftigt. De varme, afdæmpede farver, åndbart Isacryl-materiale, store vinduespartier og de mange åbnings- og udluftningsmuligheder gør det til en behagelig oase med 3 meters dybde, hvor familien sagtens kan finde plads til hygge og leg. Commodore Seed er både velegnet til stand- og rejsecamping. Commodore Seed har frosted vindues folie i de nederste vinduespaneler, som giver dig et smukt lysindfald, men også afskærmning i hverdagen. Har du taget turen sydpå, giver myggenetvinduer i begge gavle rig mulighed for ventilation på varme dage, og CarbonX letvægtsstellet gør det nemt at håndtere. For optimal stabilitet til standcamping anbefales Zinox-stålrørsstel med T-Rex låsekoblinger, der gør det let at udspænde og samle.

Forteltet fås både med Carbon X og ZinoxMountain View

Commodore Insignia - 2017

Priser fra 16.560,- 

Commodore Insignia er en fusion af klassisk Isabella-design og nutidigt materialebrug. Dybden på 3 meter og muligheden for valg mellem tre steltyper har store fordele, specielt for dig, der veksler mellem stand- og rejsecamping, og nyder at have god plads i forteltet. Store panel-opdelte panoramavinduer gør
Commodore Insignia til et venligt opholdsrum med et unikt lysindfald.
Der er god mulighed for at bevare et godt indeklima i forteltet, idet Commodore Insignia-modellen har myggenetvindue med folieklap i begge gavle, samt en integreret topudluftning i midten af fronten.

Forteltet fås både med Carbon X og ZinoxMountain View

Ambassador Seed - 2017

Isabella Ambassador
Priser fra 13.952,-

Med mere end 30 år på markedet forpligter navnet ”Ambassador” som værende det ultimative rejsetelt, der er ukompliceret at stille op og med begrænset vægt, en dybde på 2,50 meter og alle ønskelige åbningsmuligheder. 
Ambassador Seed har myggenetvindue i begge gavle, og er fremstillet i Isacryl for at sikre et godt indeklima. Taget er belagt på ydersiden og har en mønstret inderside, hvilket minimerer kondensdannelse.

Forteltet fås både med Carbon X og ZinoxMountain View

Capri Coal - 2017

Fortelt Isabella Capri Coal
Pris fra 10.944,-

Capri Coal er det ideelle valg for rejsecampisten. Det er hurtigt at stille op, og det lette acryl-materiale gør Capri Coal let at transportere og sikrer samtidig god åndbarhed. Ophold i forteltet er yderst behagelig, da de tonede vinduespartier tager det skarpe sollys, og store myggenetsvinduer giver god ventilation uden generende insekter på varme sommerdage og nætter. Alle front- og gavlpaneler kan nedfældes som veranda eller tages helt ud.

Forteltet fås både med Carbon X og Zinox.Mountain View

Universal 420 og 360 - 2017

Isabella universal 420 og 360
Universal 420 pris 13.888,-

Universal 360 pris 11.837,-   

Isabella Universal 420 og 360 er et deltelt, som kan bruges til alle årstider. Universal forteltene er især kendt for deres styrke og stabilitet, hvilket de stærke stålstænger bidrager til.  Bruges Universal-teltene som helårstelt anbefales montering af vintersikring og termoloft (Ekstraudstyr).Mountain View

Magnum 250 Coal - 2017

Pris 12.384,-

Magnum Coal er et yderst rejsevenligt deltelt, der hurtigt stilles, op når du er på farten. Med et Magnum Coal får du et rummeligt rejsetelt på 2,5 meter i dybden. Åndbart Isacryl materiale sikre et godt indeklima. Front- og gavlpaneler er nedfældbare/aftagelige, og sammen med to myggenetsgavle får du et væld af udluftningsmuligheder. Ønskes mere plads ude og inde, kan Magnum Coal udbygges med blandt andet Eclipse frontsolsejl, Cosy Corner, og med et annex får du ekstra sove- eller opbevaringsplads.

Forteltet fås kun med CarbonX.Mountain View


Minor - 2017

Pris 8.860,-

Når det skal være nemt, smart og komfortabelt, er Minor svaret. Minor leveres med CarbonX fiberstel – et letvægtsstel, som er hurtigt og let at samle. Panoramavinduet i det aftagelige frontpanel giver lys og godt udsyn. Der er indgangsdør i begge gavle, plus et myggenetvindue i den ene gavl, som kan lukkes af ved at lyne folieafdækningen til. Materialet i åndbart Isacryl tilføjer ekstra fordele til indeklimaet. Som ved alle Isabellas deltelte får du den bedste tilslutning til vognen.

Forteltet fås kun med CarbonX.Mountain View


Winter - 2017

Pris 5.519,-

Flere og flere får øjnene op for vintercamping som en dejlig ferieform – måske endda den bedste. Men det stiller også store krav til udstyret man medbringer.
Kraftige materiale, en speciel taghældning for minimal sneophobning samt ekstra bred, udvendig lækant, et stærkt stålstel, fleksibel pløkning og vinduesfolie, som kan tåle ekstreme frostgrader gør, at Isabellas vinterfortelt Winter står distancen – selv i en kraftig snestorm. Modellen er af rengøringsvenligt polyester/pvc-materiale og har dør i begge gavle samt udluftning med lynlåslukke.

Forteltet fås kun med Zinox.Mountain View


Villa - 2017

Pris fra 56.217,-


Villa er et helt unikt helårstelt/fastliggertelt, som fås i to bredder. Konstruktionen er lavet med tanke på størst mulig stabilitet og lang holdbarhed. Isabella Villa er modulopbygget, og udvalget mellem forskellige frontpaneler, gør at du selv kan være med til at konstruere din Villa som du ønsker.


Teltet skal kunne bruges på varme sommerdage, men samtidig være et godt alternativ, når sneen ligger hvid og indbydende på bakken. Der stilles store krav til udstyret, når det skal kunne bruges hele året, og Isabella Villa er sammensat af de bedste materialer. En optimal taghældning begrænser desuden sneophobning. Lys er liv, og de store vinduespartier og hvide gardiner gør sit til, at du får et lyst og behageligt opholdsrum. Vinduesmaterialet kan tåle ekstreme kuldegrader, og Villa er også udstyret med klapper i stof, så man let kan lukke og dække vinduerne af efter behov. Det dybe omløbende udhæng hindrer smuds og forurening, så du kan bruge dagene til at slappe af, istedet for til vedligeholdelse.

Mountain View


Isabella A/S blev stiftet helt tilbage i 1957, hvor Søren Odgaard producerede det første Isabella fortelt. Siden hen er det gået stærkt, og Isabella er i dag blandt Europas største mærker inden for fortelte. Det højtprofileret mærke kombinerer kvalitet og design, så du er sikret et af markedets bedste løsninger i fortelte.

Stel type

Carbon X

Isabella har udviklet det unikke CarbonX-stel i samarbejde med Exel. Det er et kulfiber-forstærket glasfiberstel, som er specielt velegnet til rejsecamping, men også til standcamping, da det er let og fuldstændig korrosionsfrit. Alle CarbonX-stel leveres med IsaFix teleskoplås. Med IsaFix er det nemt at fastholde stellets position. Med ét tryk på håndtaget, fortæller et diskret ”klik” dig, at IsaFix er fikseret. Uanset hvilken temperatur eller spænding, giver håndtagets tryk et fuldstændig fastlåst hold.

Zinox (Stål) 

Zinox stålrørsstellet er af ISO-certificeret højstyrkestål og fremstillet i en chrom-VI-fri proces. Stålstellet er varmzinkbehandlet både ud- og indvendigt for længere holdbarhed og opfylder alle krav til belastninger. På grund af dets styrke, er Zinox-stålstellet specielt velegnet til standcamping og leveres desuden i alle Universal- og vintertelte, idet camping i ydersæsonerne kræver stor konstruktionsmæssig stabilitet grundet påvirkning fra f.eks. blæst og sne. Alle Zinox-stel leveres med det nye T-Rex teleskoplås. IsaFix™ teleskoplås Opdatér dit CarbonX stel! IsaFix kan let monteres på alle Isabella stel, og erstatter teleskopkoplinger og vingemøtrikker for nem og effektiv udspænding af forteltstellet.

Zinox Megaframe (stål)

Zinox Mega Frame 300 er et kraftigt stålrørsstel (godstykkelse: 32 mm/1,2 mm) med svejsede hjørner og dobbelt skruelåse på stængerne. Mega Frame er gearet til helårsbrug med et heltelt som kan stå hele året, og modstår såvel kraftige storme, snefald og store regnmængder. Kan også benyttes til 250 cm telte. Zinox Mega Frame leveres inkl. 2 ekstra overliggere, samt 1 stk. Hercules 32,5 mm. 

Isabella
Find dit fortelt Isabella Demo Rentefrit
Damsgaards CaravanCenter  |  Funder Bakke 53  |  8600 Silkeborg  |  86 82 58 26  |  info@damsgaardscaravancenter.dk
æ