Lille campingvogn


Lille campingvogn - stort sortiment

En lille campingvogn er ideelt for par eller mindre familier, som gerne vil ud at campere uden at skulle slæbe på 2 tons. Den lille størrelse, gør de små campingvogne velegnet til længere køreturer, da aerodynamikken er i top, sammenlignet med traditionelle campingvogne. De små T@B campingvogne slog ligeledes verdensrekorden i at være den hurtigste campingvogn i verden med en fart på 230 km/t. 

Vi har et stort udvalg af mindre campingvogne, og udskifter løbende med nye. Vi har altid været meget fascineret af små campingvogne, da det ofte er dem, som skiller sig mest ud. I vores sotiment finder du nye campingvogne fra T@B, som sit karakteristiske udseende.  

T@B - Den lille campingvogn

Er du til en lille campingvogn, som også gerne må være enestående? Så er T@B svaret. 

Vi oplever jævnligt at forbipasserende stopper op foran vores butik, og betragter nysgerrigt campingvognene fra T@B. Tabbert campingvognene har en helt speciel dråbe-formet format, som giver dem et moderne retro look. De fåes i størrelserne 320 og 400, hvor der i sidste campingvogn er køkken, toilet og spisebord. T@B campingvogne fåes fra 90.480 kr.. Du kan læse mere om dem her.

Se vores T@B campingvogne her

 
Damsgaards CaravanCenter  |  Funder Bakke 53  |  8600 Silkeborg  |  86 82 58 26  |  info@damsgaardscaravancenter.dk
æ