Værksted


Vores mekaniker har mange års erfaringer inden for reparationer af campingvogne og teltvogne. Vi prøver konstant at blive bedre, og sender jævnligt hele vækstedet på kurser i ind- og udland. Dette resulterer i, at din campingvogn får en af Danmarks bedste behandlinger, og at vi arbejder mere effektivt. 
Vi har et autoriseret værksted, som kan klarer alle slags opgaver. Vi er ligeledes medlem af Caravan Ringen, hvilket betyder at vi skal overholde en række krav til reparationen og servicen. Dette medfører, at du som campist får den bedste oplevelse. Vi slipper først campingvognen, når du er oprigtig tilfreds!

 

Værkstedets ydelser 

Vi vedlægger servicerapport, ved alle slags test og eftersyn. 

CR Gastest: 775,-

Gastesten omfatter et totalt tjek af vognens flaskegas-installation ifølge Sikkerhedsstyrelsen F-gas regulativ. I tjekket indgår bl.a.  eftersyn af regulator og slange, samlinger i og under vognen, gennemføringer og en total oversigt over de installerede gasforbrugerende apparater i campingvognen.

 

CR Fugttest: 660,-

Fugttesten omfatter et totalt tjek for fugt og karosseritæthed, både ind- og udvendigt. I tjekket indgår måling af fugt i alle vognens hjørner, gaskasse, døre, vægge, vinduer, tagluger, skorstene, serviceklapper, påfyldningsstudse osv.. Vi fortæller afslutningsvist altid vores kunder, hvordan campingvognens generelle tilstand er.  

Garanti fugttest Knaus og Hymer: 1095,-

 

CR Ferieeftersyn: 2.450,-

NB: Anbefales til nyere campingvogne 

Et ferieeftersyn omfatter kontrol og smøring af kobling, bremseforbindelser, aksel, støtteben, næsehjul og evt. stabilisator. Justering af bremser og eftersyn af hjullejer. Efterspænding af hjul. Smøring af dørhængsler. Kontrol af dæk og dæktryk. Kontrol af gasapparat, varmeovn og køleskab samt det elektriske udstyr. I eftersynet indgår en gastest

 

CR Stort Ferieeftersyn: 3.250,-

NB: Anbefales til alle vogne mindst hvert 3. år.

Et stort ferieeftersyn indholder det samme som CR ferieeftersynet, hvor der yderligere er tilføjet eftersyn af indvendig el-installation, vand- og varmeinstallation smat eftersyn af køleskab, ventialationsordninger, utætheder og gummilister ved døre og vinduer. Udover den inkluderet gastest, indholder dette eftersyn også en fugttest.  

 

 


Damsgaards CaravanCenter  |  Funder Bakke 53  |  8600 Silkeborg  |  86 82 58 26  |  info@damsgaardscaravancenter.dk
æ