Salg af campingvogn


Hvad skal jeg gøre?

Du kan vælge imellem to løsninger: kommissionssalg eller kontant køb, når du vil sælge din campingvogn hos Damsgaards CaravanCenter. Kontakt os venligst for mere information eller læs nedenstående. 

Ring og få en uforpligtende snak på 86 82 58 26
 

Kommissionssalg: Vi hjælper dig med at sælge din campingvogn. Vi kører efter princippet "no cure, no pay", og hvis ikke vi får solgt din campingvogn, skal du ikke betale noget. Du kan læse mere om kommissionssalg her.

Kontant køb: Vi køber din campingvogn kontant, læs mere om kontant køb her 
 


Mountain View


Campingvognssalg


Damsgaards CaravanCenter er specialist i salg af campingvogne. Vores vigtigste opgave er at få solgt din campingvogn hurtigst muligt. Vi forbedrer løbende vores salgsmetoder, så din campingvogn har de bedste forudsætninger for at blive solgt. Damsgaards CaravanCenter har flere årtiers erfaringer med salg af campingvogne, men det betyder ikke, at vi er traditionelle i vores salgsmetoder. Vi tænker konstant ud af boksen, og bestræber os på at være innovative, så vi kan differentiere din campingvogn på det store brugtvognsmarked. 

Sådan sælger vi din campingvogn


Damsgaards CaravanCenter udarbejder en unik salgsvideo der gennemgår din campingvogn, så vi kan fremhæve kvaliteterne og fortælle vores store kundekreds, hvorfor denne campingvogn er spændende. Videoen bliver ikke bare vist på vores hjemmeside, hvor der er flere tusinde månedlige besøgende, men bliver også delt på vores Facebookside, Google+ og Youtube samt store portaler som bl.a. campingvogne.dk. Vores videoer har mange månedlige visninger, hvilket betyder, at de får gode placeringer på Google, hvilket i sidste ende får meget stor betydning for salget af din campingvogn. 

Salg af campingvogne på de store salgsportaler


Damsgaards CaravanCenter har desuden et stort netværk af samarbejdspartnere såsom Den Blå Avis - DBA.dk, Guloggratis.dk, Campingvogne.dk, 123camp.dk, Campingferie.dk og Dansk Camping Union - DCU.dk. Vi sørger for at lægge din campingvogn ind på alle overstående databaser, som har mange tusinde besøgende om ugen.

Vi laver løbende pressemeddelelser og annoncer i store tidsskrifter som f.eks. Campingferie, DCU, DBA Avis og Midtjyllands Avis.
Mountain View

Skal jeg sælge min campingvogn privat?


Damsgaards CaravanCenter er konkurrenter til privat salg, og vi vil naturligvis hellere sælge din campingvogn, end du sælger den privat selv. Det hænder dog, at vi anbefaler vores kunder selv at gøre en forsøg på det private marked, hvis værdien bliver anslået til langt under udbudsprisen på det private marked. 

Det er vigtigt, at du som kunde er bevidst om, at campingvogne er langt nemmere at sælge for en forhandler af følgende årsager: 

- Vi kan tilbyde attraktiv finansiering da at man kan tage pant i campingvognen.

- Kunderne har som regel en campingvogn de gerne vil bytte.

- Vi tilbyder alm. garanti og reklamationsret på egne brugte campingvogne.

- Vi står inden for at campingvognen er i en høj kvalitet og stand. 

- En forhandler ved, hvordan man skal sælge en campingvogn.

<!-- fileName1 -->
Damsgaards CaravanCenter  |  Funder Bakke 53  |  8600 Silkeborg  |  86 82 58 26  |  info@damsgaardscaravancenter.dk
æ